Se pun cartofii si ouale la fiert.Dupa 10 minute se scot ouale si se verifica timpul pt cartofi.Intre timp ,pregatim un castron mare pt salata si ,dupa ce am spalat ridichile si castravetele,taiem felii si adaugam in castron.Ceapa o taiem marunt sau in cercuri,se scurge tonul de ulei si maslinele de zeama,adaugandu-se si acestea peste legume.Scoatem cartofii din oala si ii lasam la racit.Cand se pot curata de coaja,se taie rondele,ouale se curata de coaja si se taie dupa plac.Se adauga peste restul ingredientelor,se sareaza,se pipereaza si se amesteca bine cu o lingura de lemn,cu grija sa nu se sfarame legumele.Se adauga otetul si uleiul dupa plac si se serveste in frunze de salata verde si felii de rosii.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii