SALATA PENTRU IARNA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2kg vinete
  • 2kg gogosari
  • 200gr otet
  • 200gr zahar
  • 200gr ulei
  • 1 lingura sare
  • boabe piper
  • foi dafin.

Mod de preparare

Otetul,zaharul si uleiul se fierb cu boabele de piper si foile de dafin,apoi oparim 3-4 minute gogosarii(felii)si vinetele(rondele), se scot cu o paleta intr-un vas.

In borcanul gol se pune 3 catei de usturoi apoi adaugi vinete si gogosari si punem capacul de forma,dupa ce terminam de pus in borcane turnam zeama ce ramane in vas.

Daca nu ajunge zeama completam cu suc de rosii fiert,la urma borcanele se baga la baie marie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise