autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Salate

Salata Peste afumat MARIANA

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Ingrediente
3-4 bucati peste afumat, 200-250 gr de varza alba, 3-4 castraveti acri, 1 ceapa rosie, ½ legatura de marar, 2-3 portocale, 150 gr de parmezan, 100 gr de porumb fiert din conserva, sare, piper, nucsoara, , , Dressing: Maioneza sau Iaurt light, 2 linguri mustar frantuzesc cu bobite, juice de la o lamaie si o portocala, 1 Plic Knorr Tzatziki

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie varza fideluta, se taie ceapa julien, castraveti in cubulete, se sareaza si pipereaza, pestele afumat se depieleaza si se taie in cubulete, adaugandu-se peste salata se taie portocala cubulete, se sareaza si pipereaza, se trece la adaugarea dressingului, dupa care se adauga porumbul si nucsoara si se rade parmezanul peste.

Pentru un design deosebit se poate decora cu alge marine sau un trandafir din rosie.

Pofta Buna

www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Peste afumat MARIANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
HERING MARINAT CU CEAPA ROSIE

HERING MARINAT CU CEAPA ROSIE

Se toaca ceapa pestisor, se adauga heringul taiat bucati, sare si piper

2 voturi    4 comentarii
10 min
Salate cu peste
Salata de ton cu iaurt

Salata de ton cu iaurt

O gustare foarte buna pentru toti.... O conserva de ton in suc propriu se paseaza si se amesteca

1 vot    0 comentarii
30h
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

    CRED CA E UN DELICIU

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 3-4 bucati peste afumat
  • 200-250 gr de varza alba
  • 3-4 castraveti acri
  • 1 ceapa rosie
  • ½ legatura de marar
  • 2-3 portocale
  • 150 gr de parmezan
  • 100 gr de porumb fiert din conserva
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • Dressing: Maioneza sau Iaurt light
  • 2 linguri mustar frantuzesc cu bobite
  • juice de la o lamaie si o portocala
  • 1 Plic Knorr Tzatziki

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

CRED CA E UN DELICIU

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Salata orientala cu peste si maioneza.