Se taie varza fideluta, se taie ceapa julien, castraveti in cubulete, se sareaza si pipereaza, pestele afumat se depieleaza si se taie in cubulete, adaugandu-se peste salata se taie portocala cubulete, se sareaza si pipereaza, se trece la adaugarea dressingului, dupa care se adauga porumbul si nucsoara si se rade parmezanul peste.
Pentru un design deosebit se poate decora cu alge marine sau un trandafir din rosie.
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii