Morcovii,fierti,se taie in patratele de cca 0,5/0,5 cm.
Castravetii acri se taie la fel ca morcovii.
Cartofii,fierti,se taie patratele de cca 1/1 cm.
Legumele taiate se amesteca;castravetii se storc inainte de a se pune in compozitie;mazarea se pune,dupa ce e strecurata si spalata.
Peste compozitia asta se pune maioneza(dupa gust);se mai poate pune sare,mustar si zeama de lamiie.
Se amesteca.Deasupra se pune maioneza si se orneaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii