Morcovii,fierti,se taie in patratele de cca 0,5/0,5 cm.
Castravetii acri se taie la fel ca morcovii.
Cartofii,fierti,se taie patratele de cca 1/1 cm.
Legumele taiate se amesteca;castravetii se storc inainte de a se pune in compozitie;mazarea se pune,dupa ce e strecurata si spalata.
Peste compozitia asta se pune maioneza(dupa gust);se mai poate pune sare,mustar si zeama de lamiie.
Se amesteca.Deasupra se pune maioneza si se orneaza.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii