autor:

Mihaela11

» » , Retete de Pasti, Salate

Salata ruseasca si oua umplute

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2010

Ingrediente
Avem nevoie de :, -4 cartofi de marime medie, -8 oua, -1 pachet de mazare cu morcovi congelate, -1 pachet de pateuri “Vol-au vent” congelate, -4 castraveti murati, -1 gogosar murat, - sare dupa gust, - masline negre pentru decor, Pentru maioneza, -ulei de porunb, -2 lingurite de mustar, -sare dupa gust, -2 lingurite zeama de lamaie, -1 galbenus de ou

Dificultate: Medie Timp: 2h

29 voturi

Mod de preparare

Pateurile “ Vol –au-vent” se scot din congelator si se lasa sa se dezghete.
Se aseaza intr-o tava de cuptor la cca 1 cm distanta unele de altele si se ung cu ou batut cu putina apa.
Se pun la cuptorul incalzit in prealabil la 205 grade cca 18 minute, sau pana au luat o culoare aurie.
Cartofii se curata de coaja si se pun la fierb in apa cu sare 20 de minute.
Mazarea si morcovii se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
Ouale se fierb tari.
Intr-un bol se taie marunt cartofii dupa ce s-au racit, castravetii murati si gogosarul murat.
Se adauga mazarea si morcovii scursi bine de apa.
Ouale se curata de coaja , se taie in jumatati si se scot galbenusurile intr-un bol si se sfarama cu o furculita.Se adauga si albusul de la un ou taiat marunt.
Se face maioneza( mie imi place sa o fac cu mana nu cu mixerul).
Pentru umplutura de la oua se mai adauga putin din compozitia pentru salata si maioneza, se potriveste de sare.
Se umplu ouale ,se aseaza pe un platou si se decoreaza dupa gust cu masline negre, frunza de patrunjel, rondele de castravete murat.
Se adauga maioneza la salata, se potriveste de sare si se umplu formele de “vol-au-vent” ; se aseaza pe un platou si se decoreaza dupa gust cu masline negre, rondele de castavete murat sau frunza de patrunjel.
Salata ramasa se aseaza pe un platou si se decoreaza cu ouale umplute , felii de gogosar murat si masline negre.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ruseasca si oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de sfecla cu branza de vaci à la Jamie Oliver

Salata de sfecla cu branza de vaci à la Jamie Oliver

Taiem sfecla felii. si o punem intr-un castron. Adaugam 2 linguri ulei de masline, otetul balsamic,

4 voturi    0 comentarii
40 min
Salate reci
Salata studenteasca

Salata studenteasca

Se spala foarte bine ingredientele dupa care salata se ia si se rupe fasii intr-un castron, peste

3 voturi    0 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    O bunatate !

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Salata ruseasca ? , mananca si arabii ? , asa ceva ????, eu cred ca numai Mariana 11, a putut sa introduca in Jordania o reteta atat de buna!!!!!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Arata foarte frumos. Ti-am furat reteta pentru urmatoarea tura de musafiri. Felicitari.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Ce bunatate,arata minunat...salvata reteta!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Arata minunat!Iar gustul sigur e pe masura prezentarii... Felicitari!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Imi place ca ai facut si oua umplute si Vol-au-vent.Mi-ai dat o idee nemaipomenita;eu,cind faceam Salata ruseasca,nu faceam altceva;ideea asta e super.Aperitiv complet.Felicitari,Mihaela !

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Tare bune si frumoase.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Delicioase, frumos prezentate, felicitari si maxime stelute!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Flicitari pentru prezentare....arata fenomenal ***** cu felicitari!!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Foarte bune si frumos prezentate.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Foarte bun si frumos prezentat.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Foarte bine arata preparatele tale,felicitari!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Vai Mihaela ce bunatati ai facut aici ! Imi place foarte mult prezentarea si aspectul preparatelor tale !!! Ti-am dat ***** Felicitari !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Delicioase si apetisante mai sunt preparatele tale...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Foarte bine arata salata ta ruseasca, ouale umplute si pateurile " vol-au vent". Stelute maxime*****.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Prezentarea e super ,si preparatele de altfel !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Ce bunãtate ai pregãtit!!!yummy!stiu cu ce o sã-mi surprind invitatii in curând,merçi de retetã stelutele bine meritate:d

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

29 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • -4 cartofi de marime medie
  • -8 oua
  • -1 pachet de mazare cu morcovi congelate
  • -1 pachet de pateuri “Vol-au vent” congelate
  • -4 castraveti murati
  • -1 gogosar murat
  • - sare dupa gust
  • - masline negre pentru decor
  • Pentru maioneza
  • -ulei de porunb
  • -2 lingurite de mustar
  • -sare dupa gust
  • -2 lingurite zeama de lamaie
  • -1 galbenus de ou

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de varza cu rosii deshidratate si ton Salata de varza cu rosii deshidratate si ton

Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie. O lăsăm așa 10-15 minute, să-și

0 voturi    0 comentarii
15 min
Bucate la borcan
Salata aromata de toamna Salata aromata de toamna

Aceasta salata am mancat-o prima oara in casa cumnatei mele in Bucovina, ea a invatat reteta de la mama ei. Trebuie sa recunosc ca ador

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Salata Mary-Jo