Heringul se curata de piele si oase,se taie bucati mari cat se ia dintr-o inghititura.
Cartofii se spala si se pun la copt.
Sfecla se taie cuburi.Castravetii se clatesc cu apa rece si se taie cuburi.
Mararul se spala,se taie marunt.
Ceapa se curata si se taie pestisor.
Din otet zahar si doua linguri de apa se face un dresing.
Heringul se pune intr-o tigaie cu putin ulei de masline la foc iute,se adauga vinul si se lasa sa scada.Se scoate heringul din sos si se la scurs.
Heringul impreuna cu cartofii taiati cuburi,ceapa,sfecla,castravetii si mararul se amesteca.Se stropesc cu dresingul si se la sa la rece o ora.Se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii