Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de arpagic sau de ceapă verde tocate mărunt, se sărează şi condimentează după gust.
Eu am fiert peştele la aburi la Philips multicooker timp de 20 de minute.
Pe platou se aşează alternativ un rând de peşte, un rând de felii de ouă de prepeliţă.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii