autor:

Florin

» » Mancaruri cu peste

Salau cu patrunjel verde

Autor: Florin (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florin (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
2 cepe, 2 catei de usturoi, 4 linguri ulei, 500 g rosii taiate bucatele, sare, piper, circa 600 g file de salau, 2 linguri capere, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura mustar

Dificultate: Medie Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pun la incins 2 linguri de ulei si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper, se lasa sa fiarba incet circa 5 minute, fara capac. Cand s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas de Jena. Se spala pestele, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se asaza peste rosii. Se taie marunt caperele, se amesteca cu patrunjelul tocat, mustarul si restul de ulei. Cu pasta astfel preparata se ung fileurile de peste. Se acopera sosul cu un capac, se baga in cuptorul incins si se lasa pestele sa se patrunda circa 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon grill

Somon grill

Imi place foarte mult somonul,acesta este o reteta banala si banuiesc ca toata lume o face. Am luat

7 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav prajit

Pastrav prajit

Pestii se curata se spala, se sareaza si se stropesc cu sucul de la 1/2 lamae. Ingredientele uscate

5 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Perfect.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Foarte buna reteta,dar mie personal nu prea imi plac caperele,dar asta nu inseamna ca reteta nu este buna,este chiar foarte buna.Felicitari.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 500 g rosii taiate bucatele
  • sare
  • piper
  • circa 600 g file de salau
  • 2 linguri capere
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 lingura mustar

Raporteaza reteta

Retete
de Florin
Saramura de peste

Saramura de peste

Preparare: Se pune pestele,rosiile si ardeiul pe gratar pe un pat de sare grunjoasa, . Cand este

89 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon  la cuptor cu salata  a-la Florin

Somon la cuptor cu salata a-la Florin

Condimentati bine somonul dupa care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la frigider pana

3 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

flori de piatra (Chef de cuisine)

Perfect.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor