autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Saleuri cu cascaval

Autor: gabriella (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriella (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Ingrediente
1 pachet de foietaj(bella de preferabil ), 1 ou, cascaval, susan, mac

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se aseaza foietajul pe masa de lucru, se taie in fasii de 2 cm pe verticala si de 3 ori pe orizontala, se unge foaia astfel taiata cu ou batut. Se rade cascaval pe toata foaia in functie de preferinta si se presara seminte de mac si de susan dupa gust.
Intr-o tava se pune hartie de copt si se aseaza saleurile cu distanta intre ele.
Cuptorul se incinge inainte. Se pune tava in cuptor pana cand saleurile se rumenesc deasupra.
Ies cam trei tavi de cuptor dintr-un pachet de 800 gr. de foietaj.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu cascaval si chimen

Saleuri cu cascaval si chimen

Faina se cerne impreuna cu praful de copt , untul rece se taie cubulete si se incorporeaza in faina

5 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu chimen si cascaval

Saleuri cu chimen si cascaval

Intr-un bol se pune faina, iar in mijloc se dizolva drojdia in apa calduta si se lasa 15 minute. In

11 voturi    2 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de foietaj(bella de preferabil )
  • 1 ou
  • cascaval
  • susan
  • mac

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu unt