Se aseaza foietajul pe masa de lucru, se taie in fasii de 2 cm pe verticala si de 3 ori pe orizontala, se unge foaia astfel taiata cu ou batut. Se rade cascaval pe toata foaia in functie de preferinta si se presara seminte de mac si de susan dupa gust.
Intr-o tava se pune hartie de copt si se aseaza saleurile cu distanta intre ele.
Cuptorul se incinge inainte. Se pune tava in cuptor pana cand saleurile se rumenesc deasupra.
Ies cam trei tavi de cuptor dintr-un pachet de 800 gr. de foietaj.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii