autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Saleuri cu cascaval

Autor: gabriella (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriella (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Ingrediente
1 pachet de foietaj(bella de preferabil ), 1 ou, cascaval, susan, mac

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se aseaza foietajul pe masa de lucru, se taie in fasii de 2 cm pe verticala si de 3 ori pe orizontala, se unge foaia astfel taiata cu ou batut. Se rade cascaval pe toata foaia in functie de preferinta si se presara seminte de mac si de susan dupa gust.
Intr-o tava se pune hartie de copt si se aseaza saleurile cu distanta intre ele.
Cuptorul se incinge inainte. Se pune tava in cuptor pana cand saleurile se rumenesc deasupra.
Ies cam trei tavi de cuptor dintr-un pachet de 800 gr. de foietaj.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu chimen si cascaval

Saleuri cu chimen si cascaval

Intr-un bol se pune faina, iar in mijloc se dizolva drojdia in apa calduta si se lasa 15 minute. In

11 voturi    2 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Saleuri cu cascaval si chimen

Saleuri cu cascaval si chimen

Faina se cerne impreuna cu praful de copt , untul rece se taie cubulete si se incorporeaza in faina

5 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de foietaj(bella de preferabil )
  • 1 ou
  • cascaval
  • susan
  • mac

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosele umplute