Saleuri cu parmezan

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Saleuri cu parmezan

Ingrediente

  • 1 pachet de foietaj
  • 1 lingura de unt moale
  • 2 linguri de parmezan ras
  • un praf de sare

Mod de preparare

Intindem foietajul si ungem cu unt moale in strat foarte subtire pe toata suprafata. Presaram deasupra parmezanul ras si putina sare.

Cu ajutorul unui cutit taiem fasii late de un deget. Transferam fiecare fasie rasucita de doua- trei ori in tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt.

Punem tava in cuptorul incins la prealabil, la 180 de grade Celsius. Lasam saleurile sa se coaca pana devin aurii (cca. 10 minute).

Sunt delicioase, fragede, iar aroma parmezanului va va cuceri pe loc! Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise