autor:

Cristina_Vintu

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Saleuri cu parmezan

Autor: Cristina_Vintu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina_Vintu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2014

Ingrediente
1 pachet de foietaj, 1 lingura de unt moale, 2 linguri de parmezan ras, un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Intindem foietajul si ungem cu unt moale in strat foarte subtire pe toata suprafata. Presaram deasupra parmezanul ras si putina sare.



Cu ajutorul unui cutit taiem fasii late de un deget. Transferam fiecare fasie rasucita de doua- trei ori in tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt.



Punem tava in cuptorul incins la prealabil, la 180 de grade Celsius. Lasam saleurile sa se coaca pana devin aurii (cca. 10 minute).



Sunt delicioase, fragede, iar aroma parmezanului va va cuceri pe loc! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
CASCAVAL PANE DIETETIC

CASCAVAL PANE DIETETIC

Feliile de caşcaval se ung cu puţin ulei de măsline, se tăvălesc prin tărâţe de ovăz, apoi

7 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu branza si dovlecel

Placinta cu branza si dovlecel

Curatam dovlecelul de coaja si seminte si il dam pe razatoarea mare sau il trecem prin robot, impreuna

18 voturi    9 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marin Dumitru , 19 iulie 2014

    Ioan Ursan Ba da. Cu mare placere...

  • Fara foto

    Ioan Ursan , 19 iulie 2014

    Nu faci si invitatii....., in bucatarie?

  • Fara foto

    Ioan Ursan , 19 iulie 2014

    Te dai..mare???

    • Fara foto

      Marin Dumitru , 17 iulie 2014

      Excelente. Am mancat de curand si mi-au placut. Urmeaza ca zilele astea sa ma bucur de gustul lor si in bucataria proprie.

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 10 iulie 2014

      Foarte gustoase! Sunt preferatele familiei mele!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de foietaj
  • 1 lingura de unt moale
  • 2 linguri de parmezan ras
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina_Vintu
Tort cu friscă si capșuni

Tort cu friscă si capșuni

Blat: se mixează ouăle cu zaharul pină iși dublează volumul si au o consistență pufoasă si

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Fursecuri fragede cu nucă de cocos

Fursecuri fragede cu nucă de cocos

Se mixează foarte bine untul cu zaharul, pina arata ca o spumă, apoi se adaugă pe rind ouăle,

3 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Eclere

Eclere

De-a lungul timpului am tot incercat rețete de eclere, insa nici una nu a fost la fel de gustoasă

9 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Dulciuri diverse
Ramona

Ramona (Chef de cuisine)

Foarte gustoase! Sunt preferatele familiei mele!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Chec aperitiv