Intindem foietajul si ungem cu unt moale in strat foarte subtire pe toata suprafata. Presaram deasupra parmezanul ras si putina sare.
Cu ajutorul unui cutit taiem fasii late de un deget. Transferam fiecare fasie rasucita de doua- trei ori in tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt.
Punem tava in cuptorul incins la prealabil, la 180 de grade Celsius. Lasam saleurile sa se coaca pana devin aurii (cca. 10 minute).
Sunt delicioase, fragede, iar aroma parmezanului va va cuceri pe loc! Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii