autor:

Andra

» » Aperitive

Saleuri de cartofi cu cascaval

Autor: Andra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Ingrediente
250g cartofi, 200g unt, 200g faina, 1 ou, 1 galbenus, 100g cascaval ras, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii si se rad pe razatoarea mica, se amesteca cu oul, faina si sare. Se adauga untul si se framanta bine, dupa care se lasa la rece o ora. se intinde o foaie de 5mm grosime, se unge cu galbenus si se presara cascaval ras pe razatoarea mica si sare. Se taie bastonase de 1 cm. si se coc la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    O reteta usoara si cred ca este si foarte gustoasa.

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 250g cartofi
  • 200g unt
  • 200g faina
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 100g cascaval ras
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Andra
Pulpe la punga cu legume

Pulpe la punga cu legume

Se pune 1/2 din ceapa taiata rondele pe fundul pungii de cuptor, peste se aseaza carnea condimentata,

3 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Pui Shanghai

Pui Shanghai

Pieptul de pui se taie in fasii de un deget grosime. Usturoiul si patrunjelul se toaca. Se pun intr-un

23 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Blue lagoon

Blue lagoon

Toate ingredientele se agita energic, de cateva ori, intr-un shaker plin pe jumatate cu cuburi de

5 voturi    4 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O reteta usoara si cred ca este si foarte gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui