Autor:
Andra (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 07 aprilie 2009
Ingrediente
250g cartofi, 200g unt, 200g faina, 1 ou, 1 galbenus, 100g cascaval ras, sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se fierb cartofii si se rad pe razatoarea mica, se amesteca cu oul, faina si sare. Se adauga untul si se framanta bine, dupa care se lasa la rece o ora. se intinde o foaie de 5mm grosime, se unge cu galbenus si se presara cascaval ras pe razatoarea mica si sare. Se taie bastonase de 1 cm. si se coc la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009
O reteta usoara si cred ca este si foarte gustoasa.