autor:

Andra

» » Aperitive

Saleuri de cartofi cu cascaval

Autor: Andra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Ingrediente
250g cartofi, 200g unt, 200g faina, 1 ou, 1 galbenus, 100g cascaval ras, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii si se rad pe razatoarea mica, se amesteca cu oul, faina si sare. Se adauga untul si se framanta bine, dupa care se lasa la rece o ora. se intinde o foaie de 5mm grosime, se unge cu galbenus si se presara cascaval ras pe razatoarea mica si sare. Se taie bastonase de 1 cm. si se coc la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulouri de vinete cu branza

Rulouri de vinete cu branza

Intr-un vas se pregateste umplutura, se amesteca branzeturile cu coaja de lamaie si cu firele de

2 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu brinza
Placinta cu 3 feluri de branza sarata si mac

Placinta cu 3 feluri de branza sarata si mac

Pana preparam placinta cuptorul sa fie aprins si incalzit normal. Se bat bine ouale cu telul, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    O reteta usoara si cred ca este si foarte gustoasa.

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 250g cartofi
  • 200g unt
  • 200g faina
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 100g cascaval ras
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Andra
Pulpe la punga cu legume

Pulpe la punga cu legume

Se pune 1/2 din ceapa taiata rondele pe fundul pungii de cuptor, peste se aseaza carnea condimentata,

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Pui Shanghai

Pui Shanghai

Pieptul de pui se taie in fasii de un deget grosime. Usturoiul si patrunjelul se toaca. Se pun intr-un

22 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Blue lagoon

Blue lagoon

Toate ingredientele se agita energic, de cateva ori, intr-un shaker plin pe jumatate cu cuburi de

5 voturi    4 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O reteta usoara si cred ca este si foarte gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Rulouri de varza cu branza