Se inmoaie painea (de preferat paine din ziua anterioara) in apa. Se stoarce bine de tot de apa. Se curata usturoiul si se zdrobeste. Rosiile se curata si ele de coaja. Se adauga peste usturoi dupa care punem si painea. Se amesteca bine de tot de preferabil cu mixerul. Se adauga ulei putin cate putin, cat cuprinde pana devine o pasta omogena. Si se adauga otetul dupa gust. Daca bolul e prea mic se rastoarna in unul mai mare si se adauga apa pana se subtiata. Dar nu prea mult (ca un piure de cartofi mai moale). Se fierb ouale si se taie cubulete, sunca se taie si ea cubulete. Se serveste separat in boluri mici presarate cu sunca si ou .Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii