Salmorejo

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr de paine
  • 2 catei de usturoi
  • 500gr rosii foarte coapte
  • 50gr sunca (afumata)
  • 2 oua
  • otet
  • apa
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se inmoaie painea (de preferat paine din ziua anterioara) in apa. Se stoarce bine de tot de apa. Se curata usturoiul si se zdrobeste. Rosiile se curata si ele de coaja. Se adauga peste usturoi dupa care punem si painea. Se amesteca bine de tot de preferabil cu mixerul. Se adauga ulei putin cate putin, cat cuprinde pana devine o pasta omogena. Si se adauga otetul dupa gust. Daca bolul e prea mic se rastoarna in unul mai mare si se adauga apa pana se subtiata. Dar nu prea mult (ca un piure de cartofi mai moale). Se fierb ouale si se taie cubulete, sunca se taie si ea cubulete. Se serveste separat in boluri mici presarate cu sunca si ou .Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise