Se inmoaie painea (de preferat paine din ziua anterioara) in apa. Se stoarce bine de tot de apa. Se curata usturoiul si se zdrobeste. Rosiile se curata si ele de coaja. Se adauga peste usturoi dupa care punem si painea. Se amesteca bine de tot de preferabil cu mixerul. Se adauga ulei putin cate putin, cat cuprinde pana devine o pasta omogena. Si se adauga otetul dupa gust. Daca bolul e prea mic se rastoarna in unul mai mare si se adauga apa pana se subtiata. Dar nu prea mult (ca un piure de cartofi mai moale). Se fierb ouale si se taie cubulete, sunca se taie si ea cubulete. Se serveste separat in boluri mici presarate cu sunca si ou .Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii