Spalam bine ardeii, , gogosarul si rosiile, le stergam si apoi le taiem marunt.
Ceapa curatata o tocam marunt.
Usturoiul curatat il trecem prin presa.
Piersicile spalate bine le taiem cuburi mai mari.
Tocam si patrunjelul verde si stoarcem de zeama lamaia.
Amestecam toate ingredientele intr-un bol, adaugam zeama de lamaie si sarea necesara, dar nu turnam dressingul peste ea ,decât înainte de servire.
Nici nu ma gandeam ca asa gust bun vor avea piersicile in combinatie cu legumele !
Pofta mare sa aveti !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii