Salsa de ardei cu piersici si rosii

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Salsa de ardei cu piersici si rosii

Ingrediente

  • Se poate consuma simpla ca o salata sau alaturi de o friptura.
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras iute verde
  • 1 gogosar verde
  • 3 piersici
  • 3 rosii
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • patrunjel verde
  • zeama de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Spalam bine ardeii, , gogosarul si rosiile, le stergam si apoi le taiem marunt.

Ceapa curatata o tocam marunt.

Usturoiul curatat il trecem prin presa.

Piersicile spalate bine le taiem cuburi mai mari.

Tocam si patrunjelul verde si stoarcem de zeama lamaia.

Amestecam toate ingredientele intr-un bol, adaugam zeama de lamaie si sarea necesara, dar nu turnam dressingul peste ea ,decât înainte de servire.

Nici nu ma gandeam ca asa gust bun vor avea piersicile in combinatie cu legumele !

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor