autor:

zana b.

» » Fripturi

Saltimboca de vitel

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
2 rosii,1/2 legatura de busuioc, spanac congelat,1 ceapa,2 linguri de unt, de lamaie,1 fir de salvie,4 fileuri mici de vitel,2 felii de sunca,30 ml vin rosu dulce, 30g parmezan.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se oparesc rosiile ,se decojesc,se taie sferturi,se curata de seminte si pulpa se taie cuburi. Se toaca busuiocul,se sareaza,se pipereaza;se adauga rosiile si se da la rece totul.Ceapa tocata se caleste in unt.Se adauga spanacul si se caleste la foc mijlociu;se adauga sare,piper si suc de lamaie.Se sareaza si se pipereaza fileurile;se asaza pe fiecare cate 2 frunze de salvie si 1/2 felie de sunca.Se pliaza si se fixeaza cu o scobitoare,trecuta printr-o frunza de salvie.Se prajesc bucatile la foc mijlociu;se scot din tigaie.Se stinge sosul cu vin.Pe farfurii se asaza fileurile cu rosii si spanac presarat cu parmezan;se stropesc cu sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saltimboca de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 rosii,1/2 legatura de busuioc, spanac congelat,1 ceapa,2 linguri de unt, de lamaie,1 fir de salvie,4 fileuri mici de vitel,2 felii de sunca,30 ml vin rosu dulce
  • 30g parmezan.

Raporteaza reteta

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
"Roast beef " la cuptor, cu sos si ciuperci