autor:

zana b.

» » Fripturi

Saltimboca de vitel

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
2 rosii,1/2 legatura de busuioc, spanac congelat,1 ceapa, linguri de unt, de lamaie, fir de salvie,4 fileuri mici de vitel,2 felii de sunca,30 ml vin rosu dulce, 30g parmezan.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se oparesc rosiile ,se decojesc,se taie sferturi,se curata de seminte si pulpa se taie cuburi. Se toaca busuiocul,se sareaza,se pipereaza;se adauga rosiile si se da la rece totul.Ceapa tocata se caleste in unt.Se adauga spanacul si se caleste la foc mijlociu;se adauga sare,piper si suc de lamaie.Se sareaza si se pipereaza fileurile;se asaza pe fiecare cate 2 frunze de salvie si 1/2 felie de sunca.Se pliaza si se fixeaza cu o scobitoare,trecuta printr-o frunza de salvie.Se prajesc bucatile la foc mijlociu;se scot din tigaie.Se stinge sosul cu vin.Pe farfurii se asaza fileurile cu rosii si spanac presarat cu parmezan;se stropesc cu sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saltimboca de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada din muschiulet de porc cu legume in foi de placinta

Rulada din muschiulet de porc cu legume in foi de placinta

Muschiuletul de porc se unge bine cu ulei de masline si se condimentreaza cu sare ,piper si cimbru.Se

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Fripturi
Pui dulce

Pui dulce

Am curatat legumele si fructele (in afara de portocala), le-am taiat bucati mai mari si le-am asezat

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 rosii,1/2 legatura de busuioc, spanac congelat,1 ceapa, linguri de unt, de lamaie, fir de salvie,4 fileuri mici de vitel,2 felii de sunca,30 ml vin rosu dulce
  • 30g parmezan.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet haiducesc cu ierburi provensale