Se oparesc rosiile ,se decojesc,se taie sferturi,se curata de seminte si pulpa se taie cuburi. Se toaca busuiocul,se sareaza,se pipereaza;se adauga rosiile si se da la rece totul.Ceapa tocata se caleste in unt.Se adauga spanacul si se caleste la foc mijlociu;se adauga sare,piper si suc de lamaie.Se sareaza si se pipereaza fileurile;se asaza pe fiecare cate 2 frunze de salvie si 1/2 felie de sunca.Se pliaza si se fixeaza cu o scobitoare,trecuta printr-o frunza de salvie.Se prajesc bucatile la foc mijlociu;se scot din tigaie.Se stinge sosul cu vin.Pe farfurii se asaza fileurile cu rosii si spanac presarat cu parmezan;se stropesc cu sos.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii