Componentele sunt pentru 6 portii.Intr-un vas de sticla(compotiera mare)se introduc:zaharul,lichiorul,feiile de portocala,lamaie si ananas,celelalte fructe si sifonul.Se lasa o ora la macerat in gheata(vasul respectiv se pune in alt vas cu gheata).Se adauga apoi sticla de sampanie racita in prealabil la gheata,se amesteca si se pune in pahare inalte.Se serveste cu lingurita si pai.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii