Se prajesc feliile de paine si se ung cu mujdei de usturoi. Ciupercile se spala se curata si se pune la zvantat. Intre timp se oparesc rosiile, se curata de pielita, se taie in doua si se curata semintele si se feliaza.
Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se prajesc ciupercile la foc rapid (mare) pana nu mai lasa zeama. Se adauga feliile de rosii, sare, piper si busuiocul sau menta dupa gust. Amestecul se intinde pe feliile de paine pajita unse cu usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii