autor:

Fara foto

» » Sandviciuri

Sandvici cu oua

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
2 oua, , 4 felii paine de secara (a 50 g fiecare), , 50 g bacon, , 2-3 lingurite Pesto (sos de patrunjel, se gaseste in comert), , 100 g branza topita.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale tari (circa 10 minute), se prajesc feliile de paine in toaster sau intr-o tigaie (fara grasime), iar baconul taiat cubulete se prajeste si el tot in tigaie si tot fara grasime. Se curata ouale de coaja si se taie bucatele. Se ung cele 4 felii de paine prajita cu Pesto si se presara deasupra bucatelele de ou. Peste ele se pun feliile de branza, se presara cubuletele de bacon si se dau la cuptor (250°) pana ce se topeste branza (5-7 minute). Sandviciurile se servesc cu salata de varza, masline si ardei iuti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici cu oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Bruschete aromate

Bruschete aromate

Taiem cornurile,in feliute si le asezam intr-o tava de aragaz , tapetata cu hartie de copt. Peste

17 voturi    5 comentarii
15 min
Sandviciuri
Mic-dejun Regal

Mic-dejun Regal

Nu degeaba micul dejun este considerat cea mai importanta masa a zilei si se spune ca trebuie sa

5 voturi    0 comentarii
15 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 4 felii paine de secara (a 50 g fiecare)
  • 50 g bacon
  • 2-3 lingurite Pesto (sos de patrunjel
  • se gaseste in comert)
  • 100 g branza topita.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Smecherul Catel sau Pluto