Sandvici cu oua

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua,
  • 4 felii paine de secara (a 50 g fiecare),
  • 50 g bacon,
  • 2-3 lingurite Pesto (sos de patrunjel, se gaseste in comert),
  • 100 g branza topita.

Mod de preparare

Se fierb ouale tari (circa 10 minute), se prajesc feliile de paine in toaster sau intr-o tigaie (fara grasime), iar baconul taiat cubulete se prajeste si el tot in tigaie si tot fara grasime. Se curata ouale de coaja si se taie bucatele. Se ung cele 4 felii de paine prajita cu Pesto si se presara deasupra bucatelele de ou. Peste ele se pun feliile de branza, se presara cubuletele de bacon si se dau la cuptor (250°) pana ce se topeste branza (5-7 minute). Sandviciurile se servesc cu salata de varza, masline si ardei iuti murati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise