Sandvici cu peste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 chifle (de secara),
  • 2 lingurite unt sau margarina,
  • 4 frunze de salata verde,
  • 1 rosie,
  • 1/2 castravete,
  • 1 ceapa rosie,
  • 4 fileuri de scrumbie (putin sarata),
  • 4 linguri smantana acra,
  • 4 linguri maioneza,
  • sare,
  • piper,
  • zahar,
  • coaja rasa de la o lamaie,
  • 1 legatura marar.

Mod de preparare

Se taie chiflele in doua, se unge jumatatea de jos cu unt (margarina) si pe ea se aseaza o frunza de salata. Se spala rosia, se curata de coaja castravetele si ceapa si se taie toate in felii. Se clatesc fileurile de peste cu apa rece, se zvanta si se pun - impreuna cu legumele - peste salata. Se amesteca smantana, maioneza, coaja de lamaie si mararul tocat, se gusta de sare, piper si zahar, se toarna peste bucatile de peste, iar deasupra se aseaza cealalta jumatate de chifla.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta