Se taie chiflele in doua, se unge jumatatea de jos cu unt (margarina) si pe ea se aseaza o frunza de salata. Se spala rosia, se curata de coaja castravetele si ceapa si se taie toate in felii. Se clatesc fileurile de peste cu apa rece, se zvanta si se pun - impreuna cu legumele - peste salata. Se amesteca smantana, maioneza, coaja de lamaie si mararul tocat, se gusta de sare, piper si zahar, se toarna peste bucatile de peste, iar deasupra se aseaza cealalta jumatate de chifla.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii