Se taie carnea fasii subtiri si se rumeneste bine in uleiul incins. Se adauga ceapa tocata marunt, se prajeste si ea putin, se sareaza, se pipereaza si se scot din tigaie. Varza rosie se taie fin, se prajeste in tigaia incinsa si se gusta de sare si piper. Se amesteca maioneza cu ardeiul iute taiat marunt si cu frunzele de busuioc taiate fasii si se condimenteaza. Feliile de paine prajite in tigaie - fara grasime - se ung cu maioneza. Pe doua dintre ele se pun - alternativ - un strat de varza si unul de carne, se acopera cu celelalte doua felii unse si ele cu maioneza (cu partea unsa in jos) si se taie in doua pe diagonala.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii