Se taie carnea fasii subtiri si se rumeneste bine in uleiul incins. Se adauga ceapa tocata marunt, se prajeste si ea putin, se sareaza, se pipereaza si se scot din tigaie. Varza rosie se taie fin, se prajeste in tigaia incinsa si se gusta de sare si piper. Se amesteca maioneza cu ardeiul iute taiat marunt si cu frunzele de busuioc taiate fasii si se condimenteaza. Feliile de paine prajite in tigaie - fara grasime - se ung cu maioneza. Pe doua dintre ele se pun - alternativ - un strat de varza si unul de carne, se acopera cu celelalte doua felii unse si ele cu maioneza (cu partea unsa in jos) si se taie in doua pe diagonala.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii