Se amesteca sosul pentru salata cu vinul dulce, se gusta de sare si se ung cu el feliile de paine. Deasupra se pun fasiile de salata verde, nectarinele - fara samburi - taiate felii sau marul curatat de seminte si taiat in spalturi subtiri. Pe doua din feliile de paine se pune un strat gros de sunca si nectarina sau mar si se presara piper. Se acopera cu celelalte doua felii de paine, se apasa bine si se taie sandviciul in doua, pe diagonala.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii