1 Într-o cratita care nu este din aluminiu, putin adânca, se amesteca pasta de rosii, 1/4 cana de suc de lamâie verde si coriandrul macinat. Se adauga carnea, rasucind-o ca sa se acopere cu condimentele. Se tine la frigider 30 de minute.
2 Într-un castron mare, se amesteca restul de 1/4 cana de suc de lamâie verde, zaharul, sarea si piperul rosu. Se adauga varza, morcovii, ardeiul gras rosu, frunzele de coriandru si menta; se amesteca bine. Salata se tine la frigider pâna se serveste.
3 Se incalzeste gratarul În prealabil. Se scoate carnea din marinata. Se frige la 15 cm de flacara,
4 minute pe fiecare parte pentru a fi În sânge, ungând-o cu restul de marinata. Se Iasa sa stea 10 minute Înainte de a o taia În felii pe diagonala
fata de fibra.
4 Pentru servit. se asaza salata de varza pe partea de jos a fiecarei chifle. Se pun deasupra fâsii din carnea taiata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii