Sandvici de vita thailandez

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1/2 cana suc proaspat de lamâie verde
  • (circa 3 lamâi verzi)
  • 1 1/2 lingurita coriandru macinat
  • 450 g antricot de vita bine curatat
  • 1 lingurita zahar
  • 3/4 lingurita sare
  • 3/4 lingurita fulgi piper rosu zdrobit
  • 3 cani varza verde tocata (circa 350 g),
  • Îndesata
  • 2 morcovi, rasi
  • 1 ardei gras rosu, mare, taiat betisoare
  • 1/2 cana frunze de coriandru tocate
  • 1/3 cana menta proaspata tocata
  • 4 chifle, taiate pe lat

Mod de preparare

1 Într-o cratita care nu este din aluminiu, putin adânca, se amesteca pasta de rosii, 1/4 cana de suc de lamâie verde si coriandrul macinat. Se adauga carnea, rasucind-o ca sa se acopere cu condimentele. Se tine la frigider 30 de minute.

2 Într-un castron mare, se amesteca restul de 1/4 cana de suc de lamâie verde, zaharul, sarea si piperul rosu. Se adauga varza, morcovii, ardeiul gras rosu, frunzele de coriandru si menta; se amesteca bine. Salata se tine la frigider pâna se serveste.

3 Se incalzeste gratarul În prealabil. Se scoate carnea din marinata. Se frige la 15 cm de flacara,

4 minute pe fiecare parte pentru a fi În sânge, ungând-o cu restul de marinata. Se Iasa sa stea 10 minute Înainte de a o taia În felii pe diagonala

fata de fibra.

4 Pentru servit. se asaza salata de varza pe partea de jos a fiecarei chifle. Se pun deasupra fâsii din carnea taiata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise