Sandviciuri cu vinete si dovlecei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru aproximativ 8 bucati): 2 vinete mari,
  • 3 dovlecei,
  • 4 rosii carnoase,
  • sare,
  • 200 g branza telemea,
  • putin maghiran proaspat,
  • piper,
  • 2 linguri ulei de masline.

Mod de preparare

Se spala legumele si se curata de coaja. Vinetele si dovleceii se taie felii subtiri (pe lung), iar rosiile, rondele. Se sareaza feliile de vanata si se aseaza peste fiecare 1-2 felii de dovlecel si 1-2 de rosie. Peste ele se faramiteaza branza telemea si se presara si frunzulitele de maghiran si piperul.

Se pliaza in doua fiecare sandvici si se fixeaza cu scobitori. Se ung cu ulei de masline, se aseaza pe o folie de aluminiu si se prajesc pe gratar cate 2 minute pe fiecare parte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise