Se spala legumele si se curata de coaja. Vinetele si dovleceii se taie felii subtiri (pe lung), iar rosiile, rondele. Se sareaza feliile de vanata si se aseaza peste fiecare 1-2 felii de dovlecel si 1-2 de rosie. Peste ele se faramiteaza branza telemea si se presara si frunzulitele de maghiran si piperul.
Se pliaza in doua fiecare sandvici si se fixeaza cu scobitori. Se ung cu ulei de masline, se aseaza pe o folie de aluminiu si se prajesc pe gratar cate 2 minute pe fiecare parte.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii