Sandviciuri cu vinete si dovlecei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru aproximativ 8 bucati): 2 vinete mari,
  • 3 dovlecei,
  • 4 rosii carnoase,
  • sare,
  • 200 g branza telemea,
  • putin maghiran proaspat,
  • piper,
  • 2 linguri ulei de masline.

Mod de preparare

Se spala legumele si se curata de coaja. Vinetele si dovleceii se taie felii subtiri (pe lung), iar rosiile, rondele. Se sareaza feliile de vanata si se aseaza peste fiecare 1-2 felii de dovlecel si 1-2 de rosie. Peste ele se faramiteaza branza telemea si se presara si frunzulitele de maghiran si piperul.

Se pliaza in doua fiecare sandvici si se fixeaza cu scobitori. Se ung cu ulei de masline, se aseaza pe o folie de aluminiu si se prajesc pe gratar cate 2 minute pe fiecare parte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta