Punem la fiert oul.Cele 4 felii de paine le lasam in prajitorul de paine pe ambele parti.Ungem doua din feliile de paine cu unt.Deasupra punem feliutele de salam dupa ce le-am decupat.Apoi folosim bucatele de albus de ou si masline pentru ochi si sprancene.Pentru nas folosim cascaval.Eu am servit cu salata verde si cateva feliute de castravete peste care am pus putin ulei si branza rasa de vaca. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii