Se asambleaza sandvisul: o felie de paine + o felie de salam + o felie de branza topita + frunza de salata verde. Dupa aceea, cu ajutorul unui dui pentru ornat, se decupeaza gaurele din a doua felie de branza topita. Aceasta se pune peste salata verde, iar deasupra se pune jumatatea de ou.
Din a doua felie de salam, tot cu ajutorul duiului, se decupeaza doua urechi. Se cresteaza oul cu un cutit cu lama subtire si se fixeaza urechile.
Se formeaza doi ochi mici din maslina, se cresteaza albusul si se fixeaza ochii.
Din morcov se formeaza nasul si gura si se asambleaza in albus.
Se pune mararul, pe post de mustati.
La final, se decupeaza o codita din salam, care se aseaza langa soricel.
Sandvisul se serveste si cu cealalta felie de paine.
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii