1. Se preincalzeste prajitorul de paine. Se asaza felia de paine in prajitor. Se prajeste pana cand capata culoarea maronie.
2. Se scoate painea din prajitor si se intoarce. Se presara jumatate din cascavalul ras. Se asaza sunca in mijlocul feliei, peste cascavalul ras. Se adauga din nou cascaval.
3. Se asaza cele doua jumatati de rosie pe felie, in chip de ochi, iar dintr-o felie de rosie se face o gura.
4. Se da la cuptor pentru cateva minute pana cand cascavalul incepe sa se topeasca. Intre timp, se asaza coaja de paine in prajitor. Dupa ce se prajeste, se scoate din prajitor si se taie in jumatate.
5. Se scoate painea din cuptor si se asaza partea curba a cojii de paine deasupra cascavalului topit, astfel incat sa se lipeasca. Este coiful vikingului! Se taie cealalta jumatate de coaja pe diagonala, in jumatate, si se formeaza 2 coarne incovoiate pentru coiful vikingului. Se asaza ambele parti ale \"coifului\".
6. Se adauga doua jumatati de felie de morcov in chip de urechi si o bucata lunga pentru nas. La sfarsit, se presara restul de cascaval pentru a forma barba vikingului.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii