Incingeti cuptorul la 180ş si ungeti o tava mai mare cu unt.
Radeti cascavalul, puneti-l intr-un bol, adaugati laptele, putina sare si piper macinat si amestecati-le bine.
Ungeti toate feliile de paine cu unt (doar pe o parte) si puneti 8 dintre ele pe tava, cu partea unsa in sus.
Turnati peste fiecare cate putin din amestecul de cascaval cu lapte, asezati deasupra celelalte 8 felii de paine unse (cu partea neunsa peste cascaval) si dati-le 10 minute la cuptor, sa se rumeneasca. Serviti-le calde, cu salata verde bine asezonata.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii