Incingeti cuptorul la 180ş si ungeti o tava mai mare cu unt.
Radeti cascavalul, puneti-l intr-un bol, adaugati laptele, putina sare si piper macinat si amestecati-le bine.
Ungeti toate feliile de paine cu unt (doar pe o parte) si puneti 8 dintre ele pe tava, cu partea unsa in sus.
Turnati peste fiecare cate putin din amestecul de cascaval cu lapte, asezati deasupra celelalte 8 felii de paine unse (cu partea neunsa peste cascaval) si dati-le 10 minute la cuptor, sa se rumeneasca. Serviti-le calde, cu salata verde bine asezonata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii