Pentru sandvisuri se intrebuinteaza o piine speciala care se cumpara din comert, o franzela care sa se poata taia felii subtiri, chifle sau cornuri. Feliile de franzela se ung cu unt frecat cu putina sare. Se pune pe deasupra o felie de sunca exact cit felia de franzela. Deasupra se orneaza cu unt frecat spuma. Sunca se mai poate face si rulouri sau cornete si se fixeaza pe felie cu o scobitoare Se prepara numai cu putin timp inainte de a fi servite, deoarece sunca se decoloreaza foarte repede in contact cu aerul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii