Se fierbe gris cu apa sau cu lapte. Este de preferat cu lapte caci este mai hranitor si mai gustos. Se amesteca cu pasta de peste in mica cantitate si cu 2-3 cartofi fierti si trecuti prin masina de tocat carne. Se bate bine aceasta compozitie cu ulei, ca la icre, se adauga ceapa taiata marunt si se coloreaza cu boia.
Se ung feliile de franzela cu un strat mai gros sau se orneaza cu cornetul

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii