1. Se taie chifla in jumatate.
2. Se pun cele doua jumatati de chifla in prajitorul de paine pentru doua minute pana cand se auresc putin. Atentie cand le scoateti din prajitor, sunt fierbinti.
3. Se unge jumatatea de jos a chiflei cu crema de branza.
4. Se asaza feliile de pastrama si de sunca pe stratul de crema de branza.
6. Se taie cu atentie castraveciorul si se pune peste carne. Se acopera cu jumatate a chiflei.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii