1. Se taie chifla in jumatate.
2. Se pun cele doua jumatati de chifla in prajitorul de paine pentru doua minute pana cand se auresc putin. Atentie cand le scoateti din prajitor, sunt fierbinti.
3. Se unge jumatatea de jos a chiflei cu crema de branza.
4. Se asaza feliile de pastrama si de sunca pe stratul de crema de branza.
6. Se taie cu atentie castraveciorul si se pune peste carne. Se acopera cu jumatate a chiflei.
Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii