autor:

Fara foto

» » Sandviciuri

Sandwich

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 29 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 29 mai 2010

Ingrediente
1 chifla, 2 linguri de crema de branza, 2 felii de pastrama sau de sunca, 1 castravecior (castravete murat) feliat

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

6 voturi

Mod de preparare

1. Se taie chifla in jumatate.
2. Se pun cele doua jumatati de chifla in prajitorul de paine pentru doua minute pana cand se auresc putin. Atentie cand le scoateti din prajitor, sunt fierbinti.
3. Se unge jumatatea de jos a chiflei cu crema de branza.
4. Se asaza feliile de pastrama si de sunca pe stratul de crema de branza.
6. Se taie cu atentie castraveciorul si se pune peste carne. Se acopera cu jumatate a chiflei.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Sandwich-uri calde cu sunca si cascaval la cuptor

Sandwich-uri calde cu sunca si cascaval la cuptor

Mai intai pregatim vasul in care vom pune la cuptor sandwich-urile, pe care il tapetam cu hartie

7 voturi    0 comentarii
40 min
Sandviciuri
Sandwich cu piept de pui si sos de avocado

Sandwich cu piept de pui si sos de avocado

Intr-o oala mica, se pune pieptul intreg cu apa, cat sa-l acopere si inca putin se lasa sa fiarba

1 vot    0 comentarii
50 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 chifla
  • 2 linguri de crema de branza
  • 2 felii de pastrama sau de sunca
  • 1 castravecior (castravete murat) feliat

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Paine cu ou