autor:

Fara foto

» » Sandviciuri

Sandwich

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 29 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 29 mai 2010

Ingrediente
1 chifla, 2 linguri de crema de branza, 2 felii de pastrama sau de sunca, 1 castravecior (castravete murat) feliat

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

6 voturi

Mod de preparare

1. Se taie chifla in jumatate.
2. Se pun cele doua jumatati de chifla in prajitorul de paine pentru doua minute pana cand se auresc putin. Atentie cand le scoateti din prajitor, sunt fierbinti.
3. Se unge jumatatea de jos a chiflei cu crema de branza.
4. Se asaza feliile de pastrama si de sunca pe stratul de crema de branza.
6. Se taie cu atentie castraveciorul si se pune peste carne. Se acopera cu jumatate a chiflei.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Sandwich mediterránean

Sandwich mediterránean

Se taie painea pe jumatate,se adauga cate o lingura de sos de rosii pe fiecare jumatate,tonul scurs

10 voturi    3 comentarii
10 min
Sandviciuri
Biscuiti-sandwich cu ciocolata

Biscuiti-sandwich cu ciocolata

Incinge cuptorul la 190° Intr-un vas amesteca faina cu arahidele macinate, praful de copt si bicarbonatul

25 voturi    10 comentarii
1h
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 chifla
  • 2 linguri de crema de branza
  • 2 felii de pastrama sau de sunca
  • 1 castravecior (castravete murat) feliat

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Bruschete de rosii