Se taie castravetele in lungime si apoi in felii subtiri, dupa care se pune intr-un bol de apa impreuna cu otetul. Se lasa cca 30 minute la temperatura camerei si apoi se pun la scurs;
Intre timp amestecati branza topita, maioneza, usturoiul si ceapa cu sare si piper;
Feliile de paine se ung cu amestecul obtinut si se adauga feliile de castravete si maslinele taiate. Inainte de a se servi se tine cam jumatate de ora la frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii