Ca sa compensez putin caloriile,eu am folosit bagheta integrala,dar bineinteles ca se poate folosi orice tip de paine.Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se rumenesc feliile de bacon si muschiul de porc.Painea se taie pe jumatate si se pun frunzele de salata si feliile de cascaval.Deasupra se pun feliile de bacon calde si rosia taiata felii rotunde.Se adauga muschiul si se acopera cu cealalta jumatate de paine.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii