Sandwich cu muschi file

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de paine cu seminte
  • 3 linguri suc de mere
  • 75 g varza murata tocata fidea
  • 125 g muschi de porc la cuptor, feliat
  • 50 g branza telemea, feliata
  • 1 rosie mare, feliata
  • cateva frunze de salata tanara
  • 1 lingura mustar

Mod de preparare

Preincalziti gratarul.

Puneti sucul de mere pe doua din feliile de paine, apoi puneti varza, bucati de muschi si branza, apoi tineti-le pe gratar 3 - 5 minute, pana cand branza se topeste.

Puneti apoi pe fiecare felie rosie, frunze de salata si piper.

Pe cele 2 felii de paine ramase puneti mustar si uniti-le cu cele tinute pe gratar.

Taiati-le pe jumatate si serviti cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise