autor:

Fara foto

» » Sandviciuri

Sandwich cu naut

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
1 conserva de naut de 400 g, scurs si pisat (ca o pasta), 2 linguri maioneza, 1 lingurita mustar, 1 castravete cornison taiat rondele, 2 cepe verzi taiate marunt, sare, piper dupa gust, 4 lipii

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol amestecati toate ingredientele de mai sus, cu exceptia lipiilor; cu acesta compozitie umpleti lipiile si rulati usor, pentru a nu se rupe. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu naut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Pasta de conopioda

Pasta de conopioda

Curatam conopida de frunze si o punem la fiert in apa cu putina sare cam 20’, dupa care o scoatem

41 voturi    13 comentarii
30 min
Sandviciuri
Mini Sandvis

Mini Sandvis

Decupam feliile de miez in forma rotunda. Eu am folosit o cana. Puteti sa folositi si forme speciale

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 conserva de naut de 400 g
  • scurs si pisat (ca o pasta)
  • 2 linguri maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • 1 castravete cornison taiat rondele
  • 2 cepe verzi taiate marunt
  • sare
  • piper dupa gust
  • 4 lipii

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Toast la cuptor