autor:

Fara foto

» » Sandviciuri

sandwich cu snitel si varza

Autor: Ploscaru Carmen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ploscaru Carmen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Ingrediente
500g carne de porc, vita sau pui, 1 lingura de faina, 1-2 oua, 3 linguri de pesmet, sare, piper, ulei pentru prajit, un pic de varza, un colt de paine

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in felii de 1-1.5 cm. Se bat cu ciocanul de snitele pe ambele fete pana se subtiaza la jumatate. Se sareaza si se pipereaza. Oul se bate bine cu putina sare.Varianta I: Se tavalesc prin faina, prin ou, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei la foc mediu.
se taie o bucatica se pune intr-un colt de paine se condimenteaza dupa plac, putina varza, si ketchup
Daca ti-a placut reteta noastra "sandwich cu snitel si varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Pate de casa

Pate de casa

Pentru început am spălat și am uscat 5 borcane de 370g. În ele voi pasteuriza și voi

2 voturi    4 comentarii
2h
Sandviciuri
Tostada a la Amalia

Tostada a la Amalia

Se pune pe o felie de paine o felie de sunca presata una de branza topita, una de sunca presata si

7 voturi    3 comentarii
10 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    O bunatate !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Buna ideea cu bagatul in coltul de paine.Arata tare apetisant.Merita facut,pentru toata familia intr-un week-end.Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Este intr-adevar tare delicios...

    • Fara foto

      stoica cristina (Bucatar) , 19 august 2008

      Este delicios, iar pesmetul ii da acea textura deosebita. O recomand cu placere!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • vita sau pui
  • 1 lingura de faina
  • 1-2 oua
  • 3 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • un pic de varza
  • un colt de paine

Raporteaza reteta

Retete
de Ploscaru Carmen
clatite mexicane la cuptor

clatite mexicane la cuptor

Mai intai se face aluatul de clatite, pe care toata lumea stie sa-l faca. Apoi le facem la cratita dupa

28 voturi    8 comentarii
1h
Sosuri
paste la cuptor

paste la cuptor

se fierb pastele intr-o oala cu apa pana devin moi. se scurge apa, paste sunt puse in taza, tava

10 voturi    7 comentarii
40 min
Salate cu peste
friptura de pui la cuptor

friptura de pui la cuptor

Mod Preparare: Portioneaza puiul, spala bine bucatile de carne si zvanta-le cu un prosop de hartie.

8 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Smecherul Catel sau Pluto