Se taie carnea in felii de 1-1.5 cm. Se bat cu ciocanul de snitele pe ambele fete pana se subtiaza la jumatate. Se sareaza si se pipereaza. Oul se bate bine cu putina sare.Varianta I: Se tavalesc prin faina, prin ou, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei la foc mediu.
se taie o bucatica se pune intr-un colt de paine se condimenteaza dupa plac, putina varza, si ketchup

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii