autor:

Fara foto

» » Sandviciuri

sandwich cu snitel si varza

Autor: Ploscaru Carmen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Ploscaru Carmen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Ingrediente
500g carne de porc, vita sau pui, 1 lingura de faina, 1-2 oua, 3 linguri de pesmet, sare, piper, ulei pentru prajit, un pic de varza, un colt de paine

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in felii de 1-1.5 cm. Se bat cu ciocanul de snitele pe ambele fete pana se subtiaza la jumatate. Se sareaza si se pipereaza. Oul se bate bine cu putina sare.Varianta I: Se tavalesc prin faina, prin ou, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei la foc mediu.
se taie o bucatica se pune intr-un colt de paine se condimenteaza dupa plac, putina varza, si ketchup
Se taie carnea in felii de 1-1.5 cm. Se bat cu ciocanul de snitele pe ambele fete pana se subtiaza la jumatate. Se sareaza si se pipereaza. Oul se bat
Daca ti-a placut reteta noastra "sandwich cu snitel si varza" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Sandviciuri
Saorma de casa

Saorma de casa

Pentru lipii (tortillas) punem intr-un castron faina amestecata cu drojdia,uleiul si apa in care

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Sandviciuri
Sandwich mediterránean

Sandwich mediterránean

Se taie painea pe jumatate,se adauga cate o lingura de sos de rosii pe fiecare jumatate,tonul scurs

10 voturi    3 comentarii
10 min
Sandviciuri

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    O bunatate !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Buna ideea cu bagatul in coltul de paine.Arata tare apetisant.Merita facut,pentru toata familia intr-un week-end.Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Este intr-adevar tare delicios...

    • Fara foto

      stoica cristina (Bucatar) , 19 august 2008

      Este delicios, iar pesmetul ii da acea textura deosebita. O recomand cu placere!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • vita sau pui
  • 1 lingura de faina
  • 1-2 oua
  • 3 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • un pic de varza
  • un colt de paine

Raporteaza reteta

Retete
de Ploscaru Carmen
chec cu cascaval si carne

chec cu cascaval si carne

Se face un aluat din 300 g de faina, 15 g de drojdie, sare si apa pentru a se obţine un aluat ceva

0 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
tort cu crema de vanilie si frisca

tort cu crema de vanilie si frisca

Pentru blat: Se freaca untul cu zaharul, se adauga ouale, ciocolata topita, zaharul vanilat si

19 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Torturi
sarmale

sarmale

Carnea se taie bucatele si se trece prin masina de tocat. Se pipereaza si sareaza si se amesteca

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Sandviciuri

Briose cu salam, mazare, porumb si morcov Briose cu salam, mazare, porumb si morcov

Mazarea, porumbul si morcovul se clatesc cu apa rece si se pun la fiert in apa clocotita, cu o lingurita de sare. Se fierb 10-15 minute. Salamul

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Croque Madame Croque Madame

Spanacul spalat, bine scurs, se pune in tigaie cu 1 lingura de ulei, pentru 2 minute, amestecand mereu, iar la final, se adauga sare,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive