autor:

Fara foto

» » Sandviciuri

sandwich cu snitel si varza

Autor: Ploscaru Carmen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ploscaru Carmen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Ingrediente
500g carne de porc, vita sau pui, 1 lingura de faina, 1-2 oua, 3 linguri de pesmet, sare, piper, ulei pentru prajit, un pic de varza, un colt de paine

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in felii de 1-1.5 cm. Se bat cu ciocanul de snitele pe ambele fete pana se subtiaza la jumatate. Se sareaza si se pipereaza. Oul se bate bine cu putina sare.Varianta I: Se tavalesc prin faina, prin ou, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei la foc mediu.
se taie o bucatica se pune intr-un colt de paine se condimenteaza dupa plac, putina varza, si ketchup
Daca ti-a placut reteta noastra "sandwich cu snitel si varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Sandwich de pui sanatos

Sandwich de pui sanatos

Se amesteca iaurtul, maioneza, telina, ceapas si pieptul de pui. Pe felia de paine se pune amestecul

42 voturi    17 comentarii
10 min
Sandviciuri
Sendvish special(de bun)

Sendvish special(de bun)

Se pune carnea la prajit si se adauga sare, piper si pasta de ardei iute.Carnea rumenita se trage

16 voturi    13 comentarii
45 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    O bunatate !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Buna ideea cu bagatul in coltul de paine.Arata tare apetisant.Merita facut,pentru toata familia intr-un week-end.Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Este intr-adevar tare delicios...

    • Fara foto

      stoica cristina (Bucatar) , 19 august 2008

      Este delicios, iar pesmetul ii da acea textura deosebita. O recomand cu placere!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • vita sau pui
  • 1 lingura de faina
  • 1-2 oua
  • 3 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • un pic de varza
  • un colt de paine

Raporteaza reteta

Retete
de Ploscaru Carmen
clatite mexicane la cuptor

clatite mexicane la cuptor

Mai intai se face aluatul de clatite, pe care toata lumea stie sa-l faca. Apoi le facem la cratita dupa

28 voturi    8 comentarii
1h
Sosuri
paste la cuptor

paste la cuptor

se fierb pastele intr-o oala cu apa pana devin moi. se scurge apa, paste sunt puse in taza, tava

10 voturi    7 comentarii
40 min
Salate cu peste
friptura de pui la cuptor

friptura de pui la cuptor

Mod Preparare: Portioneaza puiul, spala bine bucatile de carne si zvanta-le cu un prosop de hartie.

8 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Hamburger