Intr-un vas adanc se amesteca painea, morcovul ras, maslinele, maioneza, ton, mustar, sosul englezesc, ceapa, patrunjelul si sare la gust.
Pe un vas plat se pun frunzele de salata, se pune apoi jumatate din amestec si se perseaza cu o lingura dupa care se adauga rosia temperata cu sare si ulei de masline ,dupa se pune retsul de amestec, se preseaza din nou si se lasa la rece pentru 2 ore.
Se scoate din forma si de decoreaza cu masline verzi.
Se serveste taiata felii cu salata verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii