Intr-un vas adanc se amesteca painea, morcovul ras, maslinele, maioneza, ton, mustar, sosul englezesc, ceapa, patrunjelul si sare la gust.
Pe un vas plat se pun frunzele de salata, se pune apoi jumatate din amestec si se perseaza cu o lingura dupa care se adauga rosia temperata cu sare si ulei de masline ,dupa se pune retsul de amestec, se preseaza din nou si se lasa la rece pentru 2 ore.
Se scoate din forma si de decoreaza cu masline verzi.
Se serveste taiata felii cu salata verde.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii