autor:

Diadora_34

» » Aperitive

Sandwich surpriza

Autor: Diadora_34 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diadora_34 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
pentru 4 persoane, , - 4 felii de paine, - 300g salam uscat ras, - 300 g cascaval ras, - branza topita, - 100 g masline felii, - busuioc, Oregano, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Cele 4 felii mari de paine se ung cu branza topita, se razuieste salam uscat si se presara peste feliile de paine. Se adauga cascavalul ras si maslinele felii. Se condimenteaza putin si se dau la cuptor pentru 10 min la foc potrivit. Se servesc cu salata de rosii sau ridichi.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 persoane
  • - 4 felii de paine
  • - 300g salam uscat ras
  • - 300 g cascaval ras
  • - branza topita
  • - 100 g masline felii
  • - busuioc
  • Oregano
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Diadora_34
Cartofi surpriza

Cartofi surpriza

Cartofii se fierb, se curata si se taie bucatele. Se pregateste un vas de lut in care se pun, se

3 voturi    6 comentarii
1h
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Vinete pane cu urda si ardei gras