Intr-o oala mica punem apa la fiert, cand fierbe dam focul la minim, nu trebuie sa mai fiarba, si spargem oul si il turnam in apa (ca sa iasa mai compact trebuie inainte invartita apa intr-o directie, asa incat sa se formeze un mic vartej), il lasam la fiert 3-4 min apoi il scoatem cu grija si il punem pe o farfurie. Facem la fel si cu celalalt ou.
Baconul il prajim in cuptor pana devin crocante, rosiile le taiem cubulete, la fel si busuiocul, le amestecam si le condimentam cu sare si piper si putin ulei de masline. Chiflele le taiem in 2 , le ungem cu putin unt si apoi le punem la prajit intr-o tigaie de grill pana se rumenesc. Acum trecem la asamblarea lui: pe chifla punem rosiile, apoi feliile de bacon, iar deasupra ouale si cealalta jumatate de chifla.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii