Intr-o oala mica punem apa la fiert, cand fierbe dam focul la minim, nu trebuie sa mai fiarba, si spargem oul si il turnam in apa (ca sa iasa mai compact trebuie inainte invartita apa intr-o directie, asa incat sa se formeze un mic vartej), il lasam la fiert 3-4 min apoi il scoatem cu grija si il punem pe o farfurie. Facem la fel si cu celalalt ou.
Baconul il prajim in cuptor pana devin crocante, rosiile le taiem cubulete, la fel si busuiocul, le amestecam si le condimentam cu sare si piper si putin ulei de masline. Chiflele le taiem in 2 , le ungem cu putin unt si apoi le punem la prajit intr-o tigaie de grill pana se rumenesc. Acum trecem la asamblarea lui: pe chifla punem rosiile, apoi feliile de bacon, iar deasupra ouale si cealalta jumatate de chifla.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii