autor:

Fara foto

» » Sandviciuri

Sandwich toast cu friptura si ceapa

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
2 linguri ulei de masline, 50 g unt, 2 cepe feliate, 150 - 200 g friptura de porc (muschi sau cotlet), 1 - 2 linguri mustar, paine cu masline (ciabatta) taiata pe jumatate

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie de teflon incalziti uleiul si untul la foc mic, adaugati ceapa si tineti pe foc 15 - 20 de minute, amestecand din cand in cand, pana se aureste.

Asezonati carnea pe ambele parti, scoateti ceapa din tigaie si puneti friptura la foc, lasand 4 - 5 minute pe fiecare parte.

Scoateti friptura din tigaie, puneti din nou ceapa, adaugati mustar si amestecati bine.

La final puneti ceapa pe ciabatta taiata pe din doua pe orizontala, apoi friptura taiata in felii mai subtiri si acoperiti cu restul de ciabatta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich toast cu friptura si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Sandwich-uri aperitiv preparate la cuptor

Sandwich-uri aperitiv preparate la cuptor

Aceste sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor sunt foarte bune, servite fie ca aperitive, fie

6 voturi    0 comentarii
40 min
Sandviciuri
Sandvis acordeon

Sandvis acordeon

Este un mic dejun satios si tare bun, iar copiilor le place mult. Se taie bagheta in felii potrivit

0 voturi    0 comentarii
30 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 g unt
  • 2 cepe feliate
  • 150 - 200 g friptura de porc (muschi sau cotlet)
  • 1 - 2 linguri mustar
  • paine cu masline (ciabatta) taiata pe jumatate

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Tostada a la Amalia