autor:

merisor

» » Sandviciuri

Sandwich-uri aperitiv preparate la cuptor

Autor: merisor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 septembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: merisor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 septembrie 2016

Ingrediente
Pentru 5 portii:, 10 felii de paine toast, 10 felii de sunca presata, 10 felii de salam crud-uscat, 10 felii de cascaval, ardei gras multicolor, 3 oua, 6 linguri smantana, 20-30 g parmezan, branza pufoasa cu verdeata, de la Delaco, 20- 30 g mozzarella, sare, piper, frunze de busuioc, 25 g unt

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Aceste sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor sunt foarte bune, servite fie ca aperitive, fie se pot lua la pachet, la scoala sau la serviciu, pentru ca sunt bune atat calde cat si reci si sunt foarte satioase.

Eu am facut doar 5 sandwich-uri, pentru ca atatea au incaput intr-o tava, mai mica si pentru ca aveam ingrediente ramase prin frigider si au fost fix pentru 5 sandwich-uri.

Mai intai ungem tava cu unt, sau o tapetam cu hartie de copt.

Feliile de paine pe care le vom aseza la baza, le tartinam cu branza pufoasa de la Delaco, apoi le asezam in tava, una langa alta, cu partea tartinata in sus.

Realizam astfel priza cu ingredientele pe care le asezam deasupra.

Asezam peste feliile de paine, feliile de sunca presata, pe cele de salam si ardeiul taiat julien, apoi feliile de cascaval si acoperim cu restul feliilor de paine.

Cascavalul se va topi in timpul tratamentului termic si va lipi astfel ingredientele din sandwich-uri.

Amestecam ouale cu smantana, adaugam sare si piper si turnam amestecul peste sandwich-urile din tava.

Asezam din loc in loc frunze de busuioc si presaram parmezan ras si mozzarella.

Dam tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, sau pana cand sandwich-urile se gratineaza frumos.

Sunt tare de efect aceste sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor, taiate in cuburi mici si servite ca aperitive, chiar si la o masa de sarbatoare, sau taiate in triunghiuri si luate la pachet.



Sper sa va incante si sa va fie de folos reteta mea de sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri aperitiv preparate la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Mini Sandvis

Mini Sandvis

Decupam feliile de miez in forma rotunda. Eu am folosit o cana. Puteti sa folositi si forme speciale

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sandviciuri
Sandwich cu ton

Sandwich cu ton

Chiflele le taiem in doua pe lungime. Scurgem tonul desucul propriu si il punem in mod egal pe partea

9 voturi    2 comentarii
15 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • 10 felii de paine toast
  • 10 felii de sunca presata
  • 10 felii de salam crud-uscat
  • 10 felii de cascaval
  • ardei gras multicolor
  • 3 oua
  • 6 linguri smantana
  • 20-30 g parmezan
  • branza pufoasa cu verdeata
  • de la Delaco
  • 20- 30 g mozzarella
  • sare
  • piper
  • frunze de busuioc
  • 25 g unt

Raporteaza reteta

Retete
de merisor
Rulouri cu crema de vanilie

Rulouri cu crema de vanilie

Untul impreuna cu untura le-am pus la topit. Faina am amestecat-o cu bicarbonatul si drojdia. Ouale

38 voturi    15 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

Am desfacut pieptul de pui l-am spalat si l-am portionat in doua fiecare bucata, apoi l-am filat

22 voturi    18 comentarii
50 min
Retete de Craciun
Bilute din piscoturi, nuca si ciocolata

Bilute din piscoturi, nuca si ciocolata

Punem untul cu uleiul, ciocolata rupta, putina sare si zaharul intr-un vas, la foc incet pana se

8 voturi    2 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Bruschete