Se dizolva drojdia in lapte, se adauga un praf de sare si se amesteca bine. Se adauga peste faina. Apoi, se adauga untura topita.
Se framanta bine pana obtii un aluat omogen. Coca obținută se imparte in 2 foi care se ung cu un ou batut. Se pune cașcaval ras sau brânză rasă. Se taie aluatul in bastonase. Se presara mac sau susan si se dau la cuptor, la 180 de grade, aproximativ 15 minute sau pana cand se rumenesc frumos.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii