Se dizolva drojdia in lapte, se adauga un praf de sare si se amesteca bine. Se adauga peste faina. Apoi, se adauga untura topita.
Se framanta bine pana obtii un aluat omogen. Coca obținută se imparte in 2 foi care se ung cu un ou batut. Se pune cașcaval ras sau brânză rasă. Se taie aluatul in bastonase. Se presara mac sau susan si se dau la cuptor, la 180 de grade, aproximativ 15 minute sau pana cand se rumenesc frumos.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii