autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu peste

Saramura de caras

Autor: irina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Ingrediente
6 buc de caras mediu, , 2 ardei capia, , 5 buc de ciuperci potrivite, , un ardei iute, , 2 rosii, , jumatate de legatura de patrunjel, , usturoi, , sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun legumele pe gratar, dupa ce sau facut se taie fasii ardeiul capia, ciupercile se taie rondele, ardeiul uite la fel rondele, rosiile se decojesc si se paseaza cu furculita, patrunjelul se toaca marunt, usturoiul pisat,sare si piper, dupa gust. Se pun toate intr-un castron. Pestele se frige pe gratar, se pune intr-un alt castron deasupra se pun legumele si apa fiarta cat sa cuprinda pestele si se inabuse.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de caras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de Caras

Saramura de Caras

Se iau 2 carasi se spala se despica pe burta, se curata inauntru NU se curata solzii, se spala din

55 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 buc de caras mediu
  • 2 ardei capia
  • 5 buc de ciuperci potrivite
  • un ardei iute
  • 2 rosii
  • jumatate de legatura de patrunjel
  • usturoi
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

File de peste in sos picant cu legume File de peste in sos picant cu legume

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incalzeasca, se prajesc ceapa si ardeii, apoi treptat celelalte legume se calesc putin.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Creveti in vin rosé si sos picant de usturoi