Pestele se spala bine si se sareaza din timp, e bine sa-l lasam asa cateva ore. Recomand coacerea la gratar, pentru o savoare deosebita, dupa care se portioneaza, daca este mai mare sau se lasa asa neportionat, dupa preferinta.
Separat vom face saramura - punem apa la fiert cu rosiile coapte si ele pe gratar, decojite si taiate cubulete, adaugam si uleiul, usturoiul pasta sau taiat felii subtiri, ardeiul iute, sare, piper si cimbru.
Dupa ce a fiert, se va introduce pestele in saramura si se mai lasa la fiert 5-10 minute, se mai potriveste gustul si se adauga verdeata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii