Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
rosii, ardei, ceapa, usturoi, ardei iute, crap, sare, piper, ulei
Dificultate: Medie | Timp: 25 min
Mod de preparare
Ceapa se curata, se spala, se taie in 4 si se pune pe plita impreuna cu rosiile si ardeii. Se lasa sa se coaca bine, dupa care se spala de coaja neagra si se toaca marunt. Apoi se introduc intr-o cratita cu apa si un pic de ulei si se lasa sa fiarba la foc mic, pina cind apa a scazut; se dauga usturoiul facut mujdei si ardeiul iute. Se condimenteaza cu sare si piper. Intre timp, crapul se face la gratar bine sarat. Cind crapul este gata, se adauga in saramura si se lasa sa mai fiarba 3 min.
Se serveste in farfurie adinca, astfel incit crapul sa pluteasca in zeama
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Bucata de crap se spala,se inlatura solzii si se curata interiorul,apoi se taie rondele de 3cm grosime.
Se
4 voturi
5 comentarii
40 min
Se curata capatana bine la urechi de branhii,se spala.Se taie pestele se portioneaza si punem la
13 voturi
3 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate