autor:

CHEF DAN

» » Salate

Saramura de peste

Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 mai 2013

Ingrediente
Rosii 6 buc,, Usturoi2 capatani,, Patrunjel 2 chite,, Ardei iute 3-4 bucati,, Lamaie una bucata,, Apa 300 ml,, sare dupa gust,, ulei 100 ml,, .

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pe jar sau pe plita coacem cu grija rosiile si ardeiul iute urmand sa fie pasate pana obtinem o pasta.
Tocam patrunjelul mai marunt si facem din usturoi un mujdei fara apa,
Lamaia o taiem in felii subtiri.
Aducem toata compozitia intr-un bol mare,turnam apa si uleiul ,dam de sare dupa gust.
ATENTIE;
Totul va sta la foc mic pana va ajunge la temperatura de 80 grade Celsius. Nici mai mult si nici mai putin
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Saramura de peste

Saramura de peste

Pestele spalat,portionat,pudrat cu sare,se pune pe gratar impreuna cu rosia si ardeiii spalate;separat

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Saramura de peste cu maioneza

Saramura de peste cu maioneza

Pestele se viscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioarele inotatoare si oasele mari

4 voturi    1 comentariu
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • CHEF DAN

    CHEF DAN (Chef de cuisine):

    reteta culeasa de prin partile Olteniei de balta cum ar spune cei ai locului are puteri miraculoase si salta la ceruri orice fel de peste ce o insoteste.Tinuta la cald si nu fiarta atat cat sa atate aroma de usturoi,mirosul de patrunjel verde si picanteria de la ardeiul iute te fac sa te simti in al noulea cer.Si daca totul este scaldat in zaibar de Bailesti sau de Poiana sau de Motatai,atunci rabda Doamne robul tau ca nu stie ce face.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

    Iti lasa gura apa!bunnnnnnn!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Rosii 6 buc,
  • Usturoi2 capatani,
  • Patrunjel 2 chite,
  • Ardei iute 3-4 bucati,
  • Lamaie una bucata,
  • Apa 300 ml,
  • sare dupa gust,
  • ulei 100 ml,
  • .

Raporteaza reteta

COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Iti lasa gura apa!bunnnnnnn!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de tortelini si rosii cherry Salata de tortelini si rosii cherry

Punem 500 ml apa la fiert, iar cand clocoteste, adaugam tortelinii. Lasam la fiert aproximativ 3 minute (nu mai mult ca incep sa se

0 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Salata calda de dovlecei, rosii si branza Salata calda de dovlecei, rosii si branza

Curatam rosiile de codita, le spalam si apoi le stergem si le taiem felii subtiri. Usturoiul curatat il dam prin presa. Verdeturile

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Salata de cruditati