Ingrediente
2kg peste (de preferat mai multe feluri) ,4 ardei grasi, 5 rosii,2ardei iuti,1capatana usturoi ,1legatura patrunjel, 100ml ulei.,200 otet (dupa gust), 2linguri bulion
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
252 voturi
Mod de preparare
Se pun la fiert 5-6l apa cu uleiul, otetul, ardeii (taiati felii subtiri), rosiile (taiate cubulete), ardeii iuti (taiati felii), usturoiul (facut maioneza), patrunjelul (jumatate tocat) si bulionul, ptr 30 min.
Dupa ce s-au fiert se adauga pestele copt, sarea (dupa gust) si patrunjelul. Se mai lasa la fiert ptr 5 min. Se serveste cald sau rece. POFTA BUNA!
sadasd , 28 aprilie 2010
sa nu adaugi un pic de cimbru? nu se poate asa ceva.
constanta proca (Chef de cuisine) , 25 martie 2010
Reteta e super,dar eu coc toate legumele.
cristi , 27 noiembrie 2009
aaaaaaa, e totu perfect dar ai uitat de leustean. eu nu as pune delicat, dar asta e o optiune personala.
roxette , 30 august 2009
Aceasi reteta o fac de ani de zile cu exceptia legumelor ...pe care le coc...incercat si nu o sa regretati.....
Stefania. , 13 august 2009
Am facut-o si a iesit super, numai ca nu i-am mai pus bulion. Am pus rosii destule. A fost super, am sa mai fac. Asta e reteta dupa care facea si tatal meu saramura... cat am cautat-o.... Felicitari!
toma , 25 martie 2009
Adaugati si putin delikat.