autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu carne

Saramura din piept de pui

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2012

Ingrediente
2 piepti de pui dezosati, 2 rosii, 2 ardei grasi rosii, 4-5 catei de usturoi, 1 ardei iute, ulei, o legatura patrunjel, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar.Cand este gata fripta se taie cubulete.
Rosiile si ardeiul gras se coc si ele.
Separat se face saramura:intr-un vas se pun 2 cani cu apa,sare, piper, putin ulei, ardeiul gras copt si taiat fasiute, usturoiul zdrobit si ardeiul iute taiat marunt.Se pune vasul pe foc si se lasa sa dea in cateva clocote apoi se adauga rosiile coapte care au fost decojite si taiate marunt si patrunjelul verde si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote.
Saramura astfel obtinuta se toarna peste bucatile de carne , se acopera vasul si se mai lasa asa circa o ora.
Se serveste calda acompaniata de mamaliguta.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Porc Cu Legume La Cuptor

Porc Cu Legume La Cuptor

Se spala carnea sub un jet de apa rece si se taie in bucati potrivite. Se taie legumele in cuburi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin

Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin

O noua reteta din Turul Frantei care mi-a placut in mod deosebit, din Burgundia, pe care am incercat-o,

16 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

    Preferata mea...Bun,bun,bun...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    Cu mamaliga, nu poate fi decat gustos!!!!!!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • ulei
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

29 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

6 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

valentina ionita (Chef de cuisine)

Preferata mea...Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu tarhon si crenvursti impanati