Curatam pestele de solzi,de mate, il taiem rondele si-l punem la scurs.
Intr-o tigaie punem sare multa o lasam sa se incinga bine si punem pestele 10 min. pe o parte si 10 pe cealalta parte apoi il spalam la chiuveta cu apa rece si il punem in saramura.
Saramura:punem apa in oala ,rosii feli,ardei gras julien ,rondele ardei iute 3-4,usturoiul,ceapa,delicatul ,boiaua,boabele piper,si patrunjelul o lasam sa fiarba 30minute si cu pestele inca 25 minute ,servim cu mamaliguta .Pofta mare!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii