autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Saratele

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
1 foaie de aluat pt foietaj (400 g), 100 g telemea, 100 g cascaval, 1 ou, mac sau susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

Foaia de aluat o ungem cu oul batut.Separat dam pe razatoarea fina telemeaua si cascavalul,le amestecam apoi presaram peste aluat. Presaram si mac sau susan. Apoi cu un sucitor tasam bine amestecul de branza. Taiem fasii,punem in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 20 de minute,pana se aureste branza.
Daca veti coace in doua ture puneti saratelele necoapte la frigider,sa nu se inmoaie aluatul prea tare,sa le puteti transfera in tava. ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele din foietaj

Saratele din foietaj

Se incalzeste cuptorul la 200ºC.Se topeste untul si se unge foietajul.Se presara parmezanul,praful

15 voturi    6 comentarii
20 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele

Saratele

Se ia aluatul de la frigider, se intinde din el o foaie dreptunghiulara pe masa presarata cu faina

8 voturi    7 comentarii
10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elena , 12 iunie 2013

    Sunt foarte bune, se fac foarte repede, dar....in tava nu trebuie neaparat pus nimic, nici macar unsa, deoarece acest foetaj nu se lipeste.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

    Sunt foarte bune si usor de facut .

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Excelent! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • 1 foaie de aluat pt foietaj (400 g)
  • 100 g telemea
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • mac sau susan

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

57 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Elena

Sunt foarte bune, se fac foarte repede, dar....in tava nu trebuie neaparat pus nimic, nici macar unsa, deoarece acest foetaj nu se lipeste.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Specialitate de cascaval - 2