400gr faina,untul,laptele,sarea si drojdia dizolvata in 3-4 linguri lapte,se amesteca bine.Se mai adauga 400gr faina si se amesteca bine,apoi se adauga inca 400gr faina si se framanta foarte bine.Se intinde pe masa de lucru,se impatureste in 4,iar se intinde si iar se impatureste,repetand aceasta operatie de 4 ori.Aluatul se pune intr-o folie de plastic si se tine la frigider pentru 30 de minute.Se intind foile.Fiecare foaie se unge cu ou batut si se presara cascaval ras.Cascavalul se taseaza bine cu sucitorul.Se taie fasii sau forma dorita si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,care se va da la cuptor pentru 15-20 de minute.Se lasa sa se raceasca si se servesc.Pofta buna!!!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii