autor:

olteanu claudia

» » Aluaturi si Foietaje

Saratele

Autor: olteanu claudia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olteanu claudia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 decembrie 2011

Ingrediente
1 ou, untura de porc 3-4 linguri, 1 lingurita bicarbonat stins cu 3 lingurite otet, sare cca 1 lingurita, branza sfaramata cca 200 gr, apa calduta cca 1 cana si faina cat cuprinde, Ornamente: ou batut, cascaval/branza ras(a), seminte de susan si mac

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele de mai sus pana obtinem un aluat usor de intins.
Se da coca la frigider cca 30 minute inainte de folosire.
Se intinde aluatul cam de 1 cm grosime,se unge cu ou batut, apoi se presara dupa preferinta cu cascaval sau branza (eu am pus niste cascavea = cas afumat), seminte de susan si mac.
Se pun in tava si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Saratele cu chimen

Saratele cu chimen

Se framanta un aluat elastic, din margarina topita nu fierbinte), cu smantana si branza rasa prin

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Pasti
Saratele cu mac si susan

Saratele cu mac si susan

Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune

7 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • olteanu claudia

    olteanu claudia (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2012

    La multi ani si tie draga mea Mihaela 11 :* Sa ai un an plin de realizari si de bucurii!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 30 decembrie 2011

    Bune!***** La Multi Ani 2012! draga mea.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 30 decembrie 2011

    Arata destul de bine *****

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • untura de porc 3-4 linguri
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu 3 lingurite otet
  • sare cca 1 lingurita
  • branza sfaramata cca 200 gr
  • apa calduta cca 1 cana si faina cat cuprinde
  • Ornamente: ou batut
  • cascaval/branza ras(a)
  • seminte de susan si mac

Raporteaza reteta

Retete
de olteanu claudia
Tort spirala pt Andrei

Tort spirala pt Andrei

Blat: Se separa galbenusurile de albusuri si se freaca cu ulei;albusurile se bat spuma cu un praf

4 voturi    2 comentarii
1h
Torturi
Cozonaci

Cozonaci

Am pus faina intr-un lighean. Am facut o maia din drojdie, frecata cu 2 linguri de zahar, putin

5 voturi    1 comentariu
3h
Aluaturi si Foietaje
Tort Zumzarel

Tort Zumzarel

Blat: Batem albusurile spuma cu zaharul, galbenusurile le frecam cu uleiul. Se adauga crema

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi

olteanu claudia (Chef de cuisine)

La multi ani si tie draga mea Mihaela 11 :* Sa ai un an plin de realizari si de bucurii!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Chifle de secara