Saratele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Saratele

Ingrediente

  • 1 ou, untura de porc 3-4 linguri, 1 lingurita bicarbonat stins cu 3 lingurite otet, sare cca 1 lingurita, branza sfaramata cca 200 gr, apa calduta cca 1 cana si faina cat cuprinde
  • Ornamente: ou batut, cascaval/branza ras(a), seminte de susan si mac

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele de mai sus pana obtinem un aluat usor de intins.

Se da coca la frigider cca 30 minute inainte de folosire.

Se intinde aluatul cam de 1 cm grosime,se unge cu ou batut, apoi se presara dupa preferinta cu cascaval sau branza (eu am pus niste cascavea = cas afumat), seminte de susan si mac.

Se pun in tava si se dau la cuptor pana se rumenesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor