Saratele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Saratele

Ingrediente

  • 1 ou, untura de porc 3-4 linguri, 1 lingurita bicarbonat stins cu 3 lingurite otet, sare cca 1 lingurita, branza sfaramata cca 200 gr, apa calduta cca 1 cana si faina cat cuprinde
  • Ornamente: ou batut, cascaval/branza ras(a), seminte de susan si mac

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele de mai sus pana obtinem un aluat usor de intins.

Se da coca la frigider cca 30 minute inainte de folosire.

Se intinde aluatul cam de 1 cm grosime,se unge cu ou batut, apoi se presara dupa preferinta cu cascaval sau branza (eu am pus niste cascavea = cas afumat), seminte de susan si mac.

Se pun in tava si se dau la cuptor pana se rumenesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise