Se amesteca toate ingredientele de mai sus pana obtinem un aluat usor de intins.
Se da coca la frigider cca 30 minute inainte de folosire.
Se intinde aluatul cam de 1 cm grosime,se unge cu ou batut, apoi se presara dupa preferinta cu cascaval sau branza (eu am pus niste cascavea = cas afumat), seminte de susan si mac.
Se pun in tava si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii